Telefoon: +31(0)6 13503016 || Email: info@aemevents.nl

14 dagen Hoedspruit

Arrangement omschrijving

14 dagen geheel verzord Hoedspruit

    • Tijdsduur: 14 dagen zonder vlucht
    • Locatie: Zuid Afrika, Hoedspruit
    • Vanaf: Minimaal 2 en maximaal 10 personen

Met deze volledig verzorgde reis hoef je zelf nergens voor te zorgen. Je boekt alleen je ticket en laat ons de rest voor je regelen. Er zijn een aantal standaard pakketten maar op verzoek kunnen we ook een persoonlijk pakket voor je samenstellen. U verblijft 12 nachten op Amukela Game Lodge. (“welkom” in het lokale Shangane), ligt diep verscholen in de Zuid Afrikaanse Bush in het Balule Natuur Reservaat. Balule is een deel van het Greater Kruger Park eco-systeem en thuis van de BIG-5 en vele andere dieren.Vogelliefhebbers kunnen hun hart ophalen met ruim 250 verschillende vogelsoorten in het gebied. Beleef de “MAGIE” van de Afrikaanse bush bij Amukela.
Een bijzondere tot de verbeelding sprekende safari. Een pure wildernis beleving.

Aankomst Johannesburg u overnacht in een hotel niet ver van de luchthaven en wordt met een shuttle transfer gebracht en gehaald.

Vroeg in de ochtend wordt je opgehaald voor je transfer naar Amukela Game Lodge. Tijdens de rit kun je al relaxed genieten van het mooie landschap. In de middag wordt je verwacht bij Amukela waar je heerlijk kunt onstspannen met een koel drankje op het terras. Omstreeks 19.00 uur wordt je verwacht voor het diner. Na het diner kun je genieten van de zwoele zomeravonden, de hemelse sterrenhemels op het terras of tijdens de wat koelere winteravonden om het kampvuur.

Na een rustig begin van de dag met een heerlijk ontbijt en ontspannen op de lodge wordt je na een lichte lunch opgehaald voor een bezoek aan het opvangcentrum voor wilde dieren. Hier krijg je een goede indruk van de wilde dieren en hun leefomstandigheden in de bush.

Bij zonsopkomst wordt je opgehaald voor een game drive. In een open auto ga je op zoek naar wild met een ervaren gids die je uiteraard alles over de bush kan vertellen. Na afloop staat er een uitgebreid ontbijt voor je klaar. Later op de dag wordt je opgehaald voor een bezoek aan Jessica Hippo en sluiten we af met een drankje in het Baobab Cafe.

Direct na het ontbijt wordt je opgehaald voor een volle dag in de bergen met alle prachtige uitzichten en watervallen van de panorama route. Zo brengen we een bezoek aan Bourkes Luck Potholes, God’s Window en de Three Rondawels waar je uitzicht hebt op de Blyde Canyon. Voor de lunch stoppen we in het gezellige plaatsje Graskop.

We beginnen de dag vroeg met een bushwalk. Onder begeleiding van een ervaren en gewapende gids ga je wandelen in de bush. De nadruk ligt hierbij vooral op de kleinere dieren, vogels, sporen en bomen. Je wandelt in een rustig tempo en stopt regelmatig voor de nodige uitleg. Bij terugkomst staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar en je de verdere dag heerlijk ontspannen op Amukela Lodge.

Voorzien van een ontbijt pakketje ga je vandaag een volle dag naar het Kruger Park. De ervaren gids weet de mooiste routes en zal zijn uiterste best doen er een onvergetelijke ervaring van te maken.

Na de drukke en volle avontuurlijke dag van gisteren doe je het vandaag rustig aan en breng je alleen een bezoek aan het Hoedspruit Endagered Spieces Center.

Vandaag staat de Blyde Dam op het programma. We bekijken de beroemde canyon vanaf het water. Tijdens deze boottocht geniet je niet alleen van de adembenemende natuur maar is er ook kans om nijlpaarden, krokodillen en de verschillende watervogels te zien.

Wederom een volle dag Kruger Park, voorzien van een ontbijtpakketje ga je op pad om zoveel mogelijk te kunnen genieten van het wild dat deze omgeving te bieden heeft.

Weer een wat rustigere dag later in de middag wordt je opgehaald voor een sunset game drive. Dit keer rijdt je een gedeelte in het donker wat de kans op het spotten van typische nachtdieren vergroot.

Je begint deze ochtend al vroeg met een safari op de rug van een olifant. Na afloop zorgen we voor een uitgebreide lunch en kun je de verdere dag heerlijk ontspannen op de lodge.

Deze dag staat geheel in het teken van ontspannen en relaxen.

Na het ontbijt is het tijd om je spullen te pakken, afscheid te nemen en nog even te genieten voordat je weer opgehaald wordt voor je transfer terug naar Johannesburg. Natuurlijk is het mogelijk uw reis uit te breiden, wij zijn uw graag van dienst hierin te adviseren en een geheel vrijblijvend voorstel voor u te maken.

Inbegrepen:
-Accommodaties
-Transfers van en naar vliegveld
-Transfers van en naar accommodatie en excursies
-Entreegelden parken en eventuele excursies zoals vermeld

Niet inbegrepen:
-Vlucht van en naar Johannesburg
-Vaccinaties (in overleg met uw huiarts)
-Drankjes en persoonlijke uitgaves
-Douane kosten en eventuele visa (nvt)

Hoogtepunten:
Limpopo – Mpumalanga – Kruger Park – Panoramaroute
Deze Safari is bij uitstek geschikt voor natuurliefhebbers , cultuursnuivers en voert grotendeels door de provincies Mpumalanga en Limpopo. Naast onvergetelijke routes, game drives en uitzichten maakt u kennis met de bekende toegangkelijke parken zoals Balule en het Kruger Park. De Panoramaroute en de vele diverse excursies.

Anderen bekeken ook:

Terug naar boven