Telefoon: +31(0)6 13503016 || Email: info@aemevents.nl

Afrika op maat

Met Afrika op maat plan ik voor u een geheel zelfstandige trip door Zuidelijk Afrika. Onze eigen ervaringen in de diverse lodges verspreid over Zuidelijk Afrika, de vele nationale en minder bekende parken, activiteiten en mooie routes deel ik graag met u.
Met liefde en passie voor Zuidelijk Afrika stippel ik voor u een geheel passende avontuurlijke Afrika ervaring uit. Ik plan een route, boek de overnachtingen van basic tot luxe accommodaties, reserveer de parken, bemiddel in de huur auto en geef advies over alles wat u op weg tegen komt. Na een persoonlijk gesprek met u ga ik voor u aan de slag. Ik hoor u al denken, wat zijn de kosten hiervoor? Het kost u niets meer dan dat u het zelf in eigen hand zou nemen. Wat levert het u op!? Tijd en het gemak dat u zelf niet avonden hoeft te gaan zitten om het reisplan te maken. Ook weet ik precies de juiste locaties, activiteiten en routes te vinden die passen bij uw behoeften.

Stuur ons een berichtje, en wij nemen spoedig contact met u op om uw wensen door te spreken zodat wij aan de slag kunnen voor uw onvergetelijke ervaring.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mailadres (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht


Terug naar boven